MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Skromny bukiecik i wierszyk. Jak wyglądał Dzień Matki w PRL-u? Przypominamy

NOWE
Skromny bukiecik i wierszyk. Jak wyglądał Dzień Matki w PRL-u? Przypominamy

Łagodne losowanie dla Polaka. Poprawa najlepszego wyniku wielce prawdopodobna

NOWE
Łagodne losowanie dla Polaka. Poprawa najlepszego wyniku wielce prawdopodobna

Polecamy

Wypadek busa na odcinku drogi Durąg - Glądy w powiecie ostródzkim

Wypadek busa na odcinku drogi Durąg - Glądy w powiecie ostródzkim

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

To bezpłatny „wytapiacz” tłuszczu. Zobacz, jak działa i korzystaj z niego z głową

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent

Nie zgadniesz, czego możesz użyć, aby pozbyć się siwych włosów. Wypróbuj ten patent